top of page

"Благодаря" не e Достатъчно

По време на и след сватбата получих много поздравления за организирането на деня, както и кометари, че съм намерила призванието си в света на събитията. Но, всъщност, би било невъзмежно да създам този ден сама. Визията ми за сватбата се сбъдна само заради помощта на много хора и искам да използвам възможността да им благодаря за магията, която създадоха за нас (и да покажа разкошните ни снимки).


Гости

На първо място сме благодарни на всички, които празнуваха с нас на деня. И двамата сме горди и смирени, че толкова много хора от близко и далеч се събраха за нас. Нямаше да можем да създадем страхотната атмосфера без духа и танците, с които дойдохте!

Кумовете

По българска традиция след младоженците са само техните кумове. Благоравим ви, Славяни и Пат, че бяхте до нас. Благодарим ви за подписите ви, които за винаги ще пазят брака ни. Благодарим за страхотните партита - моминското и ергенското. Сега сме законно свързани да сме заедно за винаги!

Родители

Разбира се, благодарни сме на всеки един от вас за подкрепата на този ден - духовна и финансова (частично) ;). Но най-вече ви благодарим, че ни отгледахте и ни позволихте да водим живот, който да ни срещне. Нямаше да сме тук без вас. Обичаме ви!

Мама

(Тъй като аз пиша този постт, мисля, че ми е позволено да благодаря на мама два пъти...)

Благодаря ти, мамо, че беше нашият сватбен координатор и дизайн гуру. Без теб толкова много аспекти от деня щяха да са различни. Вечно ще съм благодарна, че ме издържа.

Баби и Дядовци

Благодарим на всички баби и дядовци, които бяха с нас или ни съпровождаха. Благословени сме да ви имаме като модели за подражание.

Шафери

Разбира се, нашият отбор от шафери. Саши, Белла, Свис, Алекс, Ед, Косьо, Дари, Мери, Вяра и Алиса - вижте колко сте хубави и как си отивате. Благодарим ви, че бяхте въплъщение на лудите ни сватбени цветове. Благодаимя ви, че се нагодихте, когато плановете започнаха да се променят. Благодаряим ви, че не питахте много, когато разпределях задачите.

Алекс и Алекс

Молбата ни вие двамата да подготвите реч за нас е едно от най-добрите решения, които направихме за този ден. Нищо не можеше да бъде по-специално по време на церемонията, от това да чуем вашите думи, изпълнени с любов и подкрепа, в този важен момент. Обичаме ви и двамата!

Косьо и Вили

Какво повече може да иска едно момиче, от това брат и да свири докато тя върви към олтара. Благодарим ви, Косьо и Вили, че направихте това за нас и че разплакохте майката на Ник, както беше планът. Знаем, че беше в последния момент, но беше перфектно!

Свис, Емо и Боги

Вие тримата се справихте блестящо с превеждането на речите, особено с около два дена предизвестие. Благодаря ти, Свис, че преведе всички речи. Благодаря ти, Емо, че така си приличате с Пат. Благодаря ти, Боги, че помогна на Ник с българския.

Не беше трудно да изберем градините на Реджина Мария за цермонията. Благодарни сме и, че е видяла красотата на нашия дом и ни е оставила това вълшебно наследство. Благодарни сме и на администрацията на Двореца за подкрепата по време на процеса и при взимане на решения. Магията на Нимфеума, се усеща винаги!

Не знам откъде да започна с благодарностите ни към Албена и Ганвие. Благодаря ви, че ни позволихте да си присвоим мястото като дом за нашата сватба. Благодаря ви, че не ни обърнахте гръб, когато поискахме веган меню. Благодаря ви, за разкошния веган бюфет, който накара много хора да се замислят за веганство. Благодаря за страхотния екип, който се грижеше за нас цяла вечер и направи висчко да изглежда толкова лесно и гладко.

Като начало, благодарим на Калина за дизайна на разкошните цветя. Без твоите любящи усилия, сватбените ни принтове нямаше да са толкова страхотни.

Благодарим на ЕОС, че ни подариха огромния венец. Вярвам, че е централна тема в годишнините ни от тук нататък.

Благодарни сме и на Extreme за всички останали принтове, които обединиха всичко в едно.

Не знам дали имам думите да благодаря на Ателие Споса. След пробата на толкова много рокли, тази залепна моментално. Някак тя въплъти моя характер, но и ме превърна в принцеса. Благодаря ви, че ме разбрахте, че бяхте така професионални и доброжелателни. И благодаря за синята панделка - страхотна идея, която се вписа перфектно в дизайна на сватбата.

Благодаря на Десислава Нацева, че уши полите за момичетата ни. Благодаря и на Славяна и на леля, че организираха процеса. Получиха се точно както си представях и се надявам, че (поне оранжевите) ще бъдат облечени отново.

Благодаря на Ребека, че създаде нашите халки. Удоволствие е да знаем, че завинаги ще носим нещо, създадено специално за нас от местен (в Англия) бижутер. Изборът на Ник за годежен пръстен беше предизвикателство за дизайна на халката, но сега имам перфектната комбинация.

Ръчен Декор

Искам да благодаря на съседи, семейство и приятели за ръчния труд в създаването на декорациите ни. Мама, Баба, Алиса, Дара, Косьо, Вили, Виктори и други! Несравнимо е да знаем точно кой се е трудил за сватбата ни.

Благодарим на Виктория, че създаде това веган чудо за нас. Лека, плодова и вкусна - всичко, което поискахме и (по остатъците в чиниите) гостите ни също харесаха тортата. Щастливи сме колко успешно тя подкрепи идеята ни за веганство и показа, че по нищо не отстъпва на стандартните диети.

Благодаим и на Стели за прекрасната ръчна табела. Невероятно вписване на цветята на Калина и перфектен аксесоар за шаферките ни.

Подготовката на Вася

Като за начало, благодаря на Жулиета, която чете мислите ми вече 8 години. Когато става въпрос за косата ми, тя е човекът на когото вярвам и тя създаде магия отново.

Благодаря на Белла, че продължи традицията да ме гримира за важни събития (и на всички, които предоставиха гримовете си).

Благодаря и на Визаж за булченския ми маникюр - точно както си го представях.

ОГРОМНО благдаря на Юлена. Те не само подготвиха цветните аранжировки (букети, бутониери, аранжировки за маси и др.), но и се съгласиха да украсят Ганвие. Лудите ни цветове беха перфектно вписани във всяко нещо и това беше основен елемент за атмосферата на вечерта.

Пламен, Силвия и Емо

Не мисля, че беше възможно да танцуваме повече вечерта и това се дължи на уменията на музикантите ни. Смесица от жива музика, DJ и водещ; имахме всичко нужно в Пламен, Силвия и Емо. Благодаря ви, че разбрахте как ние се забавляваме!

Снежина Атанасова и Саши

Благодарим на Снежина от Община Балчик, че ни улесни с документацията, както и за милите и напътстващи думи. Благодарим и на Сашето, че преведе нейните думи, за да могат всички да бъдат част от церемонията.

Професионален Фолклорен Ансабъл "Добруджа"

Искам да благодаря и на ПФА "Добруджа" за невероятното представяне (и на мама и тати, че ни изненадоха с тяхното присъствие). Хората са неотлъчна част от българските празненства и съм благодарна, че успяхмя да го покажем на английските ни гости, и то на такова ниво.

Още едно ГОЛЯМО благодаря на операторите ни (особено Петър), че създадоха най-красивото, весело и лятно видео за нас. Ще го гледаме пак и пак, и пак... заивнаги!

И сега като видяхте висчки невероятни снимки, бихме искали да блгодарим на Ерджан и Стиляна за тях! Справиха се страхотно с уловяването на нашите цветни моменти и ние винаги ще го ценим. Не можем да кажем повече освен едно голямо БЛАГОДАРЯ!

Английско Парти

И последно, но не на последно място, бихме искали да благодарим на всички замесени в английското ни парти - на всички наши гости, на Джейн за тортата, на Констанс за салатите и на Виктория за всичко! Не много булки могат да си облекат роклята два пъти и се радвам, че ми дадохте тзи възможност!


БЛАГОДАРИМ!

Благдарни сме за любовта към нас, с която създадохме този ден!


С обич,

Вася и Ник

Vivid Key

bottom of page